Month: June 2013

Total 22 Posts

Familja Popa

Kishin kaluar disa javë nga vdekja e Enver Hoxhës dhe në Ambasadën Italiane filluan të bëhen disa pregatitje që për punonjësit shqiptarë dhe për një pjesë të punonjësve italianë ishin të pakuptushme dhe të pashpjegueshme. Dhomën që shërbente si ambient zyre për përkthyesin e urdhëruan ta lirojë dhe atë bashkë

Continue Reading

Një Kujtim nga Shkodra

Jemi aty nga fillimet e viteve ’30 në një Shkodër të gjallë e të gëzueshme, megjithëse akoma e ndarë në dy miniqytete, në Shkodrën katolike dhe në atë islamike. Por duhet pranuar se qyteti zjente. Vetëm një shkodran mund ta kuptonte këtë diferencë. Pjesa katolike e hapur me njerëz të

Continue Reading

Kafe Gratis

Na ishte seç na ishte…Mos kujtoni se kemi të bëjmë me një përrallë. Kjo është një histori e thjeshtë për pesë shokë studenta që e kalojshin mëngjezin duke u takuar në ndonje klub për të pirë së bashku një kafe e kaluar kohën me muhabete. E kishin bërë zakon të

Continue Reading

Pin It on Pinterest