Month: October 2015

Total 1 Posts

“Pas Gare” – Xhejms Xhojs

Xhejms Xhojs (James Joyce) (1882-1941) Një prej autorëve më të mëdhenj të Shekullit XX, lindi në Rathgar, një rrethinë e Dublinit më 2 Shkurt 1882. Që në vitet e studimeve manifeston një karakter antikonformist dhe kryengritës. Më 1904 shkruan veprën autobiografike “Portreti i një artisti” të cilën e shndërron në

Continue Reading

Pin It on Pinterest