Month: August 2015

Total 1 Posts

“Çaj” – Hector H. Munro (Saki)

Hector Hugh Munro “Saki” (1870-1916) Lindi në Burma nga prindër skocezë. Mbasi kreu studimet në kolegjin e Bedfordit, kreu udhëtime në Normandi, Gjermani e Zvicër. Punoi në policinë e Burmas, por u kthye në Londër për shkak të shëndetit të tij jo të mbarë. Punoi në gazetat “Westminster Gazette” dhe

Continue Reading

Pin It on Pinterest