Month: March 2017

Total 1 Posts

Kostaq Cipo: Gjuhëtari dhe themeluesi i Arsimit të Lartë në Shqipëri – Aleksandër Meksi

Në kohën tonë të trazuar, kur vlerësimi i aspekteve  morale dhe intelektuale të një individi apo krijimtarie është tepër  i ulët, evokimi i figurave të së kaluarës  dhe veprës së tyre është domosdoshmëri. Vepra  dhe jeta e tyre, janë frymëzuese dhe stimulojnë energji pozitive për ndërtimin e një demokracie të

Continue Reading

Pin It on Pinterest