Category: Kujtime

Total 11 Posts

Kujtime nga jeta – Faruk Dragoti

Kjo është një ngjarje e vërtetë, që ka lidhje me Kolonel Asaf Dragotin dhe me të birin e tij Farukun. Në Komandën e Përgjithshme të Ushtrisë ku kryeja shërbimin e detyrueshëm ushtarak, për një farë kohe punova si daktilografist në sekretarinë e Degës Ekonomike të Shtatmadhorisë dhe gjithë dita më

Continue Reading

Pin It on Pinterest