Date: 26 May, 2014

Total 1 Posts

“Elbasani – Traditë në Arsim” nga Bukurosh Dylgjeri

Përpjekjet e Elbasanasve Për Gjuhën Shqipe në Fillim të Shekullit XX.   Në fillim të Shekullit XX, pas gati 5 shekuj nën robërinë Osmano-Turke, Elbasani u bë një qendër e fuqishme e veprimtarisë patriotike për çlirim kombëtar si dhe për lëvrimin dhe përhapjen e shkollave shqipe njëkohësisht. Është e vërtetë

Continue Reading

Pin It on Pinterest